Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» стала кращим дилером 2016 року Manitou

  • Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» стала кращим дилером 2016 року Manitou
«ПОЛЕТЕХНІКА» є №1 на ринку продажів сільськогосподарської техніки. Працюючи з найкращими, йти в ногу з часом і бути впевненим в своєму партнері - це НАШ вибір!

Полетехніка офіційний дилер

Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» стала кращим дилером 2016 року Manitou


Дилером №1 з продажу висококласних навантажувачів Manitou на території Європи в 2016 році стала «ПОЛЕТЕХНІКА» - компанія №1 в Україні.


Це ще одне підтвердження того, що Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» є №1 на ринку продажів сільськогосподарської техніки. Працюючи з найкращими, йти в ногу з часом і бути впевненим в своєму партнері - це НАШ вибір! Така компанія, як Manitou пропонує рішення найбільш вимогливим сільгоспвиробникам України, розробляючи протягом багатьох років  високорентабельні рішення для аграріїв і не тільки, зі всілякими функціями. Це техніка для прискорення процесу збору врожаю, спрощення зберігання зерна та ефективного транспортування плодів вашої праці.



Manitou став найкращим виробником навантажувачів на світовому ринку завдяки широкому модельному ряду вироблених машин, який постійно оновлюється за рахунок нових технологій і доповнень. Компанія Manitou входить в п'ятірку світових лідерів за обсягом виробництва, а її щорічний оборот - понад 1 млрд. євро.



Понад 200 000 машин Manitou використовується щодня по всьому світу. Будь то компактні телескопічні або великовантажні навантажувачі, ковші великої місткості або гаки для транспортування м'яких контейнерів, Manitou в своєму розпорядженні має повний спектр рішень для будь-яких потреб аграрія, а компанія «ПОЛЕТЕХНІКА», як офіційний дилер Manitou, запропонує Вам найбільш вигідні рішення і умови покупки. Навантажувач Manitou - це Ваш незамінний помічник! Перевірено і впевнено!



 

Нещодавно ми розповіли про те, що Manitou представив нову лінійку телескопічних навантажувачів.