Міжнародна конференція Трімбл!

  • Міжнародна конференція Трімбл!
В Угорщині відбулася щорічна конференція дилерів: «Trimble Agconnections». Цьогоріч під знаменами Trimble зібралося понад 50 дилерів. Україна, Австралія, США, Японія, Казахстан, Молдова, Сербія, Франція, Німеччина: дилери цих та багатьох інших країн взяли участь у заході. Україну представляли три дилери Trimble, в тому числі Компанія "Полетехніка", яка показала обсяги найбільші продажі та найпомітніші успіхи з впровадження систем точного землеробства Trimble в Україні.

В Угорщині відбулася щорічна конференція дилерів: «Trimble Agconnections». Цьогоріч під знаменами Trimble зібралося понад 50 дилерів. Україна, Австралія, США, Японія, Казахстан, Молдова, Сербія, Франція, Німеччина: дилери цих та багатьох інших країн взяли участь у заході. Україну представляли три дилери Trimble,  в тому числі Компанія "Полетехніка", яка  показала найбільші обсяги продажів та найпомітніші  успіхи з впровадження систем точного землеробства Trimble  в Україні.

 

Дмитро Граца, керівник напрямку «Системи точного землеробства» компанії «Полетехніка»:

«Наша компанія регулярно бере участь у конференції «Trimble Agconnections». Цей рік став особливим для нас, адже «Полетехніка» виходить на якісно новий рівень стосунків із компанією Trimble.  Ми вважаємо Trimble  пріоритетним напрямком, плануємо нарощувати обсяги продажів, проводити багато семінарів. Ми ставимо перед собою велику мету – навчити аграріїв України правильно застосовувати  продукти Trimble у господарствах, адже це допоможе у рази збільшити продуктивність знарядь, техніки та збільшити врожаї що, в свою чергу, допоможе нашій країні вийти з кризи.

Такі заходи, як конференція «Trimble Agconnections», допомагають дилерам зі всього світу обмінюватися власним досвідом, покращувати якість впровадження новітніх систем  Trimble, розкривати їх потенціал у своїх країнах. В цьому році особливо вразив виступ дилера  з Сербії,  який розкрив цікаву економічну модель впровадження систем точного землеробства у країні повоєнного часу, і показав, як ці унікальні системи допомогли піднятися з колін аграріям та вивести Сербію з кризи, що було дуже корисно почути саме в цей, складний для нашої Батьківщини час.

У Trimble велике майбутнє в нашій країні. Я вважаю, що  найближчі 2-3 роки Україну чекає бум  продажів систем точного землеробства і ми, як дилери, допоможемо аграріям України освоїти такі складні за технічними показниками та такі прості у використанні продукти Trimble.