Нова адреса компанії «Полетехніка» у Харкові!

  • Нова адреса компанії «Полетехніка» у Харкові!
Вже дев’ять років поспіль компанія «Полетехніка» працює в агропромисловій галузі і займає у цій сфері лідируючі позиції.

Вже дев’ять років поспіль  компанія «Полетехніка» працює в агропромисловій галузі  і займає  лідируючі позиції. Компанія постійно розширює географію постачань найкращих зразків закордонної техніки, насіння та ЗЗР і вже сьогодні відома не тільки в Україні, а і далеко за її межами.

Значною подією  для харківських аграріїв стало відкриття 16 жовтня 2015 року виставкового центру компанії «Полетехніка», адже тепер, якісний сервіс, запасні частини, професійні консультації – можна отримати ще ближче.

            Компанія «Полетехніка» - офіційний дилер  багатьох відомих у світі брендів таких як: BASF, Monsanto, Limagrain, Syngenta. Тож, розділити свято із організатором, прийшли представники цих компаній, щоб особисто  привітати та розпочати нову харківську історію успіху і прибутку.

Дмитро Тарасов, представник компанії BASF у Харківській області:

Компанія «Полетехніка» - офіційний дилер компанії BASF вже багато років. Ми дуже раді привітати наших партнерів із цією подією, адже тепер, коли у компанії «Полетехніка» є виставкова площадка у Харкові, я думаю, що буде ще простіше виконувати нашу спільну справу якісно та у найкоротші строки, допомагати тим, хто виконує найважливішу працю на Землі. «Полетехніка» - надійний партнер, компанія із року в рік розширює свою діяльність як у Харківській, так і у інших областях країни. Хочу побажати нашим дилерам стабільного росту, збільшення прибутків та натхненної праці, яка приносила би не тільки гроші, а і задоволення.

Начальник відділу реклами та PR, компанії «Полетехніка» Ольга Гречко

            Ми раді вітати всіх партнерів «Полетехніки» із цією подією. Харківщина - це один з найприоритетніших географічних напрямків розвитку компанії. Нас добре знають  у регіоні, багато господарств вже є нашими покупцями і навіть друзями. Нам дуже приємно бачити техніку Horsch, Kverneland, Zaffrani, Hagie, Berthoud, New Holland, Capella на ланах Слобожанщини, адже ми розуміємо, що із нею якість роботи та кількість урожаїв збільшиться у рази, а місія нашої компанії – підтримати Україну, допомогти встати з колін і вийти з кризи. Тож ми радіємо, що робимо свій внесок у розвиток регіону і сприяємо   українським аграріям якнайкраще виконувати свою роботу.

Наші постачальники підтвердять, що ми займаємо не тільки в Україні, а і в світі лідируючі позиції з продажів: ґрунтообробної та посівної техніки Horsch; систем автоматичного водіння Trimble; тракторів і комбайнів New Holland; причіпних та самохідних обприскувачів Berthoud. Ми пишаємося своїми досягненнями та впевнені що попереду ще багато нових вершин та перемог.

Тож, запрошуємо всіх на гостини у харківський виставковий центр: Київське шосе, 6!

Менеджер харківського регіонального представництва: 067 539 19 03

http://www.poletehnika.com.ua/

office@poletehnika.in.ua

(061) 228-32-11/ 12

Відеопрезентація з відкриття Харківського ТВЦ.

Фотогалерея відкриття