Змагання обприскувачів на Дні поля «Німац»!

  • Змагання обприскувачів на Дні  поля «Німац»!
Компанія «Полетехніка» прийняла участь у Дні поля «Німац-2015», яку щорічно проводить однойменний німецький аграрний центр «DAZ Nimaz».

Компанія «Полетехніка» прийняла участь у Дні поля «Німац-2015», яку щорічно проводить однойменний німецький аграрний центр «DAZ Nimaz». У програмі заходу було проведено демонстраційні покази різних видів техніки у роботі, від провідних виробників зі всього світу, серед яких Horsch (Німеччина)  та Berthoud (Франція). Доречи, по обох брендах, компанія «Полетехніка» тримає лідируючі позиції з продажів в Україні.

Організатори заходу провели феєричні змагання  самохідних обприскувачів. На полосі перешкод вони повинні були показати вправність керування штангами у надважких умовах проходження без втрати якості обробки. Berthoud Raptor, який приймав участь у змаганнях, виконав поставлену задачу на 12 балів, та зацікавив багатьох аграріїв як якістю, так і приємною ціною.

Глядачам було продемонстровано керування штангами обприскувача з джойстика, коли оператор знаходився навіть поза кабіною. А на «крутих віражах» та купинах  «француз» стійко тримав 32 метрові штанги, та проводив якісну обробку відведеної демонстраційної ділянки. Дана модель  Raptor оснащена системою Norac – система автоматичного контролю та утримання штанги обприскувача по відношенню до поверхні землі. А завдяки «крабовому  ходу» яким володіє Raptor, площа проходження колесами по землі значно зменшується, техніка може розвертатися майже на одному місці.

Вищою оцінкою роботи Berthoud Raptor можна рахувати те, що прямо з виставки, він відправився до свого власника у Дніпропетровську область.

До зустрічі на нових Днях поля «Німац», біля стендів компанії  «Полетехніка».

З питань придбання Berthoud Raptor та консультацій , звертайтеся за телефоном: 067 617 38 86, Констянтин Дмитрієв