Звіт про участь Полетехніка у AgroExpo 2017

  • Звіт про участь Полетехніка у AgroExpo 2017
Компанія ПОЛЕТЕХНІКА традиційно взяла участь в міжнародній агропромисловій виставці АгроЕкспо-2017
Компанія ПОЛЕТЕХНІКА традиційно взяла участь в міжнародній агропромисловій виставці АгроЕкспо-2017, що пройшла в Кропивницькому 20-23 вересня, але цьогоріч вже на власному стенді. Понад 300 господарств з різних областей України (Кіровоградська, Миколаївська, Херсонська, Полтавська, Дніпропетровська, Черкаська, Вінницька тощо) відвідали наш стенд, де могли ознайомитися з Horsch Maestro 24 з однодисковим сошником, Horsch Pronto NТ, що цього року вперше масово почали заходити в область і вже дали успішні результати.
На виставці представники Компанії ПОЛЕТЕХНІКА проводили консультації з систем точного землеробства Trimble,  як найбільші дилери Trimble надавали партнерам найвигідніші ціни на системи навігації під внесення добрив, обприскування та під посів. В ході виставки прямо зі стенду була придбана техніка, в тому числі техніка Horsch. Щасливі клієнти повернулися додому з дискатором Joker 6HD, та жатками кукурудзяними Zaffrani.
Сервіс компанії став ближчим і оперативнішим (3 сервісники виключно на Кіровоградській області). Компанія ПОЛЕТЕХНІКА дякує партнерам за приємні зустрічі