Каталог ЗЗР BASF 2017 на IOS, Android, Windows Mobile

  • Каталог ЗЗР BASF 2017 на IOS, Android, Windows Mobile
«Каталог ЗЗР BASF 2017», покликаний стати надійним помічником і порадником для агрономів.

 

«Каталог ЗЗР BASF 2017», покликаний стати надійним помічником і порадником для агрономів. Необхідна інформація доступна для користувачів у будь-який час та у будь-якому місці. Зокрема, аграрії можуть підібрати оптимальне рішення для захисту своїх культур і дізнатися про спосіб та норми застосування препаратів. Крім того, це новітній зручний спосіб отримати оперативну консультацію від менеджерів компанії BASF.

basf меню каталога

 

«Каталог ЗЗР BASF 2017» працює на операційних системах (iOS, Android, Windows Mobile). Серед цілої низки переваг оновленого додатку – розширене та актуалізоване інформаційне наповнення, стильний і зручний інтерфейс, а також надшвидка система пошуку, яка видає потрібні дані всього за 1,5 секунди. 

Для максимальної зручності користування програмою розробники оптимізували і спростили її навігаційну модель, яка тепер стала горизонтально-вертикальною. Так, провівши по екрану праворуч чи ліворуч, можна переходити між розділами про с/г культури, а також продукти в алфавітному порядку і в межах кожної групи препаратів – фунгіциди, гербіциди, інсектициди, протруйники, регулятори росту та інші. Окрім основних розділів у меню інтегровані корисні посилання, які ведуть на сайт компанії BASF.

Нову версію мобільного каталогу можна завантажити у мобільних магазинах App Store, Google Play Market та Microsoft Store.

Для Android у Google Play Market:

 

qr

Завантажити каталог Basf

 

 

Для Window Mobile 10 у Microsoft Store:

 

qr2

Завантажити каталог Basf