Нам 11 років! Настав час відкрити свої почуття до Компанії ПОЛЕТЕХНІКА!

  • Нам 11 років! Настав час відкрити свої почуття до Компанії ПОЛЕТЕХНІКА!
1 місце за кількістю «лайків» - Набір для пікніка 2 місце за кількістю «лайків» - Туристичний набір (рюкзак, плед-подушка, термос)

Полетехника конкурс

РЕЄСТРУЙСЯ, бери участь та перемагай!

ВСЕ ПРО КОНКУРС:

ЩО ВИ МОЖЕТЕ ВИГРАТИ?

1 місце за кількістю «лайків» -  Набір для пікніка

2 місце за кількістю «лайків» -  Туристичний набір (рюкзак, плед-подушка, термос)

3 місце за кількістю «лайків» -  Дизайнерська кепка, жилетка та футболка

4 - 11 місце за кількістю «лайків» -  Подарунки від наших крутих партнерів!

Призи від ПОЛЕТЕХНІКИ

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ?

1. Підписатися на сторінку Компанії ПОЛЕТЕХНІКА (посилання на сторінку:

https://www.facebook.com/poletehnika/) в соціальній мережі Facebook.

2. З 21 квітня до 21 травня 2017 року заповнити анкету-реєстрації за посиланням https://goo.gl/forms/2RPU71MjNRbKOB4z2

3. Надіслати на поштову адресу: gk.poletehnika@gmail.com фото або відео з логотипом ПОЛЕТЕХНІКА, на тему: «Відкрий 11 почуттів до ПОЛЕТЕХНІКИ» із зазначенням прізвища та імені, яке учасник вказав при заповненні анкети реєстрації.

4. Знайти своє Фото або відео в конкурсній групі Facebook  https://www.facebook.com/poletehnika11years/ і зробити «репост» Вашого запису собі на сторінку в Facebook - запросити Ваших друзів проголосувати за Вас.

5. Не видаляти пост до 23 травня 2017 року зі своєї сторінки (хроніки) в соціальній мережі Facebook.

6. Запросити друзів поставити «лайки» (емоції «Подобається» або «Супер») під записом з Вашим фото або відео, які знаходяться на Вашій сторінці в соціальній мережі Facebook (хроніці).

7. Набрати найбільшу кількість лайків.

 

ПОЛОЖЕННЯ КОНКУРСУ:

Загальні положення:

1.1. Це положення регламентує порядок проведення конкурсу на оригінальне Фото або відео з логотипом ПОЛЕТЕХНІКА на тему «Відкрий 11 почуттів до ПОЛЕТЕХНІКИ» (Далі - Конкурс). Конкурс проводиться Компанією ПОЛЕТЕХНІКА (далі - Організатор)

1.2. Терміни проведення Конкурсу - з 21 квітня 2017 року по 22 травня 2017 року.

1.3. Вся інформація про організацію, хід проведення та результати конкурсу буде відображатися на сторінці Компанії ПОЛЕТЕХНІКА в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/poletehnika/

 

2. Мета і завдання:

2.1. Цілями і завданнями Конкурсу є:

- залучення зацікавленої аудиторії в творчий процес створення тематичного фото і відео. Порядок і умови конкурсу:

3.1. Для участі в конкурсі необхідно виконати наступне:

3.1.1. Підписатися на сторінку Компанії ПОЛЕТЕХНІКА (посилання на сторінку:

https://www.facebook.com/poletehnika/) в соціальній мережі Facebook.

3.1.2. З 21 квітня до 21 травня 2017 року заповнити анкету-реєстрації за посиланням https://goo.gl/forms/2RPU71MjNRbKOB4z2

3.1.3. Надіслати на поштову адресу: gk.poletehnika@gmail.com фото або відео з логотипом «ПОЛЕТЕХНІКА» на тему: «Відкрий 11 почуттів до ПОЛЕТЕХНІКИ», із зазначенням прізвища та імені, яке учасник вказав при заповненні анкети реєстрації (пункт 3.1.2.)

3.1.3.1. Знайти своє Фото або відео в конкурсній групі Facebook https://www.facebook.com/poletehnika11years/ і зробити «репост» Вашого запису (фото і відео) собі на сторінку в Facebook - запросити Ваших друзів проголосувати за Вас.

3.1.4. Не видаляти пост до 23 травня 2017 року зі своєї сторінки (хроніки) в соціальній мережі Facebook.

3.1.5. Запросити друзів поставити «лайки» (емоції «Подобається» або «Супер») під записом з Вашим фото і відео, яке знаходиться на Вашій сторінці в соціальній мережі Facebook (хроніці).

3.2. 22 травня 2017 року станом на 14.00 (за Київським часом) на сторінки Компанії ПОЛЕТЕХНІКА https://www.facebook.com/poletehnika/ і на конкурсній сторінці  https://www.facebook.com/poletehnika11years/ в соціальній мережі Facebook будуть оголошені переможці Конкурсу за кількістю «лайків».

3.3. Всього за підсумками Конкурсу буде оголошено 11 переможців.

3.4. Використання спеціальних програм для «накручування» голосів або махінації з голосами - будуть моніторитися та учасники, які будуть помічені в цьому, будуть виключені з конкурсу за рішенням Організаторів.

4. Вимоги до фото або відео учасників:

4.1. Фото і відеографія повинна бути приурочена до теми «Відкрий 11 почуттів до ПОЛЕТЕХНІКИ». На фото або відео повинен бути присутній логотип Компанії ПОЛЕТЕХНІКА

4.1.1 На фото або відео може зображуватися: техніка, люди, плакати, продукти харчування, вироби, малюнки.

4.2. Фотографія або відео повинні бути надані учасником, який заповнив анкету реєстрації (пункт 3.1.2) або членом його сім'ї.

4.3. Організатор Конкурсу визначає чи відповідає фото або відео вимогам Конкурсу.

Організатор залишає за собою право не пояснювати причину відмови в прийнятті фото або відео для участі в Конкурсі.

5. Учасники Конкурсу:

5.1.Конкурс проводиться серед жителів України.

5.1.2. Вікових обмежень немає.

5.2. Факт заповнення анкети реєстрації (посилання) означає згоду на обробку персональних даних учасника з умовами Конкурсу та дозвіл на публікації його даних Організатором Конкурсу в соціальній мережі Facebook.

5.3. Збір та обробка даних учасників Конкурсу проводяться відповідно до законодавства України, що регламентує збір та обробку персональних даних.

6. Організатори та керівництво проведення:

6.1. Організатором Конкурсу «Відкрий 11 почуттів до ПОЛЕТЕХНІКИ» є Компанія ПОЛЕТЕХНІКА 6.2. Організатор здійснює розробку цього Положення і інструкцій з проведення Конкурсу, реєстрацію учасників Конкурсу, підведення підсумків Конкурсу, інформування учасників про підсумки Конкурсу та нагородження переможців.

7. Терміни проведення:

7.1. Подача заявок на участь в Конкурсі проходить з 21 квітня по 21 травня

2017 року.

7.2. Підведення підсумків конкурсу буде оголошено 22 травня о 14.00

8. Критерії вибору переможців:

8.1. 22 травня 2017 року в учасника Конкурсу повинна бути відкрита його сторінка (його хроніка) в соціальній мережі Facebook для всіх користувачів мережі інтернет, щоб модератори Конкурсу могли перевірити учасника на виконання ним умов Конкурсу.

8.2. Учасник Конкурсу повинен бути підписаний на сторінку Компанії ПОЛЕТЕХНІКА в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/poletehnika/.

8.3. 22 травня 2017 року на сторінці учасника в Facebook (в його хроніці) повинен бути репост його фото або відео з конкурсної сторінки

(https://www.facebook.com/poletehnika11years/)

8.4. Учасник до 21 травня заповнив анкету-реєстрацію за посиланням (https://goo.gl/forms/2RPU71MjNRbKOB4z2).

8.5. Учасник набрав найбільшу кількість «лайків» під записом з фото або відео на Конкурсній сторінці в соціальній мережі Facebook.

9. Критерії голосування за кращу роботу:

9.1. Одним голосом є «лайк» від користувача в соціальній мережі Facebook, а саме емоції під фото або відео «Супер» або «Подобається»

9.2. Голосом не є позначки: «Обурливо», «Співчуваю», «Ух ти!», «Ха-ха».

10. Визначення переможців Конкурсу:

10.1. Переможці визначаються шляхом голосування в соціальній мережі Facebook.

10.2. Найбільша сумарна кількість емоцій «Подобається» і «Супер» станом на 12.00 (за Київським часом) 22 травня 2017 року визначає переможців конкурсу.

10.3. Результати Конкурсу публікуються Організатором в інтернеті, на конкурсній сторінці https://www.facebook.com/poletehnika11years/ та на сторінці Компанії ПОЛЕТЕХНІКА https://www.facebook.com/poletehnika/ в соціальній мережі Facebook.

11. Нагородження:

11.1. Нагородження учасників Конкурсу проводиться Компанією ПОЛЕТЕХНІКА.

Організатор в момент публікації результатів Конкурсу зв'яжеться з переможцями Конкурсу.

11.2. Призи отримують учасники Конкурсу або його представники.

11.3. Переможці нагороджуються призами.

12. Призи:

12.1.   1 місце за кількістю «лайків» -  Набір для пікніка, 2 місце за кількістю «лайків» -  Туристичний набір (рюкзак, плед-подушка, термос), 3 місце за кількістю «лайків» -  Дизайнерська кепка, жилетка та футболка,  4 - 11 місце за кількістю «лайків» -  Подарунки від наших крутих партнерів!