Дніпропетровщина зустрічає агролідерів!

  • Дніпропетровщина зустрічає агролідерів!
Підрозділ ГК «Полетехніка», «Агросервіс» прийняв участь у семінарі «Лімагрейн» та «Basf» на Дніпропетровщині.

Підрозділ компанії «Полетехніка»,  «Агросервіс»,  прийняв участь у семінарі «Лімагрейн»  та  «Basf»  на  Дніпропетровщині.  

Семінар було проведено провідними фахівцями компаній-організаторів, його відвідали близько 30 господарств регіону. Аграрії  із задоволенням приїздять на подібні  заходи, адже тут завжди є чому повчитися, і,  як наслідок, збільшити свої урожаї!  Цей семінар не став виключенням - багато цікавої, повчальної  інформації було представлено агрономами Лімагрейн,Basf та «Агросервіс». Розповідає головний агроном дніпропетровського регіону ГК «Полетехніка» Приказюк Сергій.

«Вже багато років ми є офіційними дистриб’юторам компаній Лімагрейн та Basf. Сумісно із цими компанії нами впроваджено багато успішних проектів, один із них, Suneo  було представлено і на цьому семінарі. Програма Suneo - вже зарекомендувала себе в Україні і показала прекрасні результати у боротьбі із чумою 21 сторіччя – паразитом, «Вовчок соняшниковий», яким, нажаль, заражені до 70% культивованих цією культурою земель. Формула успіху програми Suneo   -  це: Насіння Лімагрейн + системи захисту рослин Basf, а якщо додати до цього прекрасну техніку від компанії «Полетехніка», та консультації її фахівців, то успіх  - гарантовано!»

 

ГК «Полетехніка» пропонує найкращі продукти компаній Лімагрейн та Basf, та не тільки. Купуючи насіння та ЗЗР у нашій компанії, аграрії отримують професійну допомогу по всіх напрямках. Спеціалісти «Полетехніки», та компаній-партнерів допомагають досягти найвищих результатів під час проведення всіх видів агрономічних операцій:  від посіву до збору урожаю.

Переваги роботи із ГК «Полетехніка»:

«Агросервіс» - найкращі зразки посівного матеріалу та ЗЗР, консультації від провідних агрономів компанії у  будь якому куточку України!

«Полетехніка-сервіс» - своєчасний ремонт та доставка запчастин для техніки провідних компаній, консультації професійних інженерів.

 

ГК «Полетехніка» - компанія №1 в Україні!

            Детальна інформація про продукцію підрозділу ГК "Полетехніка", "Агросервіс"

Сверчков Дмитро, керівник підрозділу: (067) 617 39 30

Ковальчук Ігор,  агроном "Агросервісу":  (067) 619 79 09