Компанії Berthoud та «Полетехніка» подарували українським аграріям мандрівку до Франції

  • Компанії Berthoud та «Полетехніка» подарували українським аграріям  мандрівку до Франції
Вже не перший рік українські аграрії мають можливість відвідувати у європейських країнах найкращі заводи-виробники сільгосптехніки. Цього разу, компанія «Полетехніка» запросила аграріїв на гостини до заводу Berthoud.

Компанії Berthoud та «Полетехніка» подарували українським аграріям  мандрівку до Франції.

Вже не перший рік українські аграрії мають можливість відвідувати у європейських країнах  найкращі заводи-виробники сільгосптехніки. Цього разу, компанія «Полетехніка» запросила аграріїв на гостини до заводу BerthoudВ програмі поїздки організатори підготовили екскурсію до заводу на якому аграрії змогли навіч побачити як «народжуються» обприскувачі всесвітньовідомого бренду. Представник виробника Олена Пельтек підготувала яскраву презентацію заводу, розповіла його історію та розкрила найближчі плани розвитку які, до речі,  дуже амбітні. Вже наступного року Berthoud прагне вийти на ринки Китаю та Америки.

Треба сказати, що успіхи компанії Berthoud в Україні є дуже помітними. З 2013 року спостерігається стабільний ріст частки України в загальному обороті Berthoud.

І вже до 23% причіпних та до 19% самохідних обприскувачів в України  - це Berthoud Не останню роль в цьому питанні, звісно, відіграє грамотний вибір дилерів. Нагадаємо, що компанія «Полетехніка» займає лідируюче місце з продажів обприскувачів Berthoud у світі!

Що до самої поїздки, то аграрії залишилися задоволені отриманим досвідом. Адже вони побували у самому серці Berthoudпобачили всі етапи виробництва від виготовлення окремих вузлів та насосів до кінцевої зборки самохідних велетнів.

  

Не забули організатори підготували і якісний відпочинок для гостей. Українці і відвідали стародавній замок виноробів та спілкувалися із родиною, яка виготовляє вина не одну сотню років, і дегустували вина Божоле, і прогулювалися по середмістю Леону.

Та, все ж теки,   родзинкою поїздки стало знайомство із роботою одного фермерського господарства, що займається вирощуванням кукурудзи. Аграріям дуже сподобалося обмінюватися досвідом та побачити  як вирощують цю культуру французи. А подивитися було на що. По-перше, поле, на якому вирощується кукурудза, оснащене поливною та дренажною системою, тож. не дивлячись на засуху яка панувала  цього року у Франції, фермеру вдасться зібрати до 100 т/га із ФАУ від 340-380. Що до обприскування, то фермер проводить його за допомогою самохідного обприскувача Berthoud Raptorяким дуже задоволений. На відміну від багатьох наших аграріїв фермер проводить обприскування вночі, тоді долю води що виливається складає роса. Думає фермер і про майбутнє – про екологію. Використовує хімії не більше 50л/га (на відміну від України – 200-240 л/га в середньому). 

 

Попереду ще багато мандрівок по всьому світу, адже компанія «Полетехніка» продає техніку з Америки, Германії, Франції, Італії, Голландії, Туреччини, Англії та багатьох інших країн. Тож, купуємо кращу техніку, отримуємо більші урожаї та мандруємо разом із компанією «Полетехніка». А у Вас є закордонний паспорт?

Детальніше про  Berthoud.