Компанія "Полетехніка" підтримує спортивну, патріотичну молодь України!

  • Компанія "Полетехніка"  підтримує спортивну,  патріотичну молодь України!
Компанія «Полетехніка» пишається молодими спортсменами-патріотами України і щороку приймає активну участь у житті молоді, допомагає реалізувати перспективні проекти, оказує фінансову допомогу в організації змагань, конкурсів, тощо.
Компанія «Полетехніка» пишається молодими спортсменами-патріотами України і щороку приймає активну участь у житті молоді, допомагає реалізувати перспективні проекти, оказує фінансову допомогу в організації змагань, конкурсів, тощо. Саме тому у листопаді 2015 року компанія з радістю відгукнулася на звернення всеукраїнської федерації «Спас» і вкотре допомогла організувати чемпіонат України з українського рукопашного бою.
Олександр Притула, президент ВГО "Всеукраїнська федерація "Спас":
«22 листопада відбувся чемпіонат України з українського рукопашу «Спас». Вже традиційно партнером цих змагань стала компанія «Полетехніка». Наша федерація висловлює велику подяку за допомогу в проведенні заходу, а також в розвитку українського національного бойового мистецтва «Спас», культури та духовності».
Компанія «Полетехніка» вітає всіх учасників, які прийняли участь у цих змаганнях, висловлює вітання чемпіонам і бажає ніколи не здаватися тим, хто ще не переміг. Щиро бажаємо вам цього!