Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» взяла участь в конференції «Точне землеробство»

  • Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» взяла участь в конференції «Точне землеробство»
Більше 100 господарств та представників агробізнесу взяли участь в черговій конференції «Точне землеробство», що була організована «The Ukrainian Farmer» в Києві 7-8 вересня цього року.

Більше 100 господарств та представників агробізнесу взяли участь в черговій конференції «Точне землеробство», що була організована «The Ukrainian Farmer» в Києві 7-8 вересня цього року. Компанія «Полетехніка» разом з її представниками та провідними фахівцями в області агротехнологій, ділитися своїм рецептом успіху. Порівняно із минулорічною конференцією, захід, що відбувся на початку вересня, показав, що ринок сільгоспвиробництва якісно зріс, адже тепер основний акцент був не на самих агрегатах, а саме на сервіс отримання, обробки та застосування інформації.

І не дивно, адже точність дає змогу заощаджувати до 20 % на пальному, добривах, пестицидах, трудових ресурсах. Дводенний формат конференції дозволив глибоко розглянути теми за доповідями та дискусіями, а також практично познайомитись із роботою різноманітних технічних засобів точного землеробства — систем автоматичного відключення окремих секцій обприскувача, безпілотного літального апарата, мобільного пробовідбірника тощо.

 Ексклюзивним партнером конференції виступив «Trimble», разом з яким Компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» поділилась результатами спільного проекту Trimble та Horsch, провайдером якого виступила компанія «ПОЛЕТЕХНІКА», як єдиний офіційний дилер в Україні обидвох виробників. В одному з найбільших агрохолодингів країни компанія «ПОЛЕТЕХНІКА» запровадила комплексне рішення по керуванню та передачі даних від тракторів та причіпних знарядь Horsch Pronto та Horsch Maestro, налагодила систему інформування диспетчерської служби про помилки та відхилення від заданих параметрів. У свою чергу, контроль кожного етапу сільгосп виробництва дає нашим клієнтам важілі впливу на кінцевий результат. І цьогорічний приклад взаємодії Trimble та Horsch - це лише початок глобальної стратегії поєднання та обробки інформації, бо її механізм створений і стандартизований, та с кожним днем все більше виробників долучаються до цього стандарту.

Крім того, представники компанії «Trimble» зробили короткий анонс нової платформи, яка об’єднає в собі багато сервісів та послуг для сільгоспвиробників.

Дізнайтеся більше в наших менеджерів за телефонами:

+38 061 228 32 11

+38 098 931 31 31

+38 066 931 31 31