Конференція "Точне землеробство - 2015", від видавництва "Фармер".

  • Конференція "Точне землеробство - 2015", від видавництва "Фармер".
Компанія «Полетехніка» - лідер з продажів систем точного землеробства від TRIMBLE в Україні, прийняла участь, у вже традиційній конференції - «Точне землеробство - 2015», що організував «Фармер».

Компанія «Полетехніка» - лідер з продажів систем точного землеробства від компанії TRIMBLE  в Україні, прийняла участь, у вже традиційній конференції - «Точне землеробство», що організувало видавництво «Фармер». Восени всі збирають урожай, тож і ця конференція не стала винятковою, багатий «урожай» найкращих доповідачів і аграріїв було зібрано у Києві.

Сергій Демиденко, представник компанії  Trimble, що традиційно є головним партнером заходу, розповів про найновіші сервіси які представлено в Україні. З новинок аграріям було запропоновано ознайомитись із послугами телематики та системами дистанційного керування сільгосп виробництвом від провідного світового виробника, а також презентував програмний комплекс Farm Works.

Представник компанії довів, що лише із новітніми системами точного землеробства від Trimble,  на сьогодні, можливо впроваджувати успішну агрополітику, збільшувати урожаї та статки.

Також була представлена презентація від спеціального учасника конференції – Kverneland.

Регіональний представник компанії  Максим Боднар, презентував новітні агрегати почвообробки та посівні комплекси для посіву зернових та пропашних культур. До речі, ексклюзивним дилером плугів Kverneland-LO в Україні є компанія «Полетехніка», а по продажам техніки для посіву Kverneland – «Полетехніка» входить у трійку лідерів.

Справжньою родзинкою заходу стала презентація від провідного фахівця  компанії «Полетехніка», керівника напрямку «Системи точного землеробства»,  Дмитра Граца, який, у простій, невимушеній формі розповів про такий складні і водночас прості у користуванні, розумні системи від Trimble,  і довів, що сьогодні, у сучасному агросвіті, в умовах жорсткої економії  та боротьби за урожаї, просто  не вижити без них.

Дмитро Граца, керівник напрямку «Системи точного землеробства», компанія «Полетехніка»:  З 2013 року продажі Trimble в компанії «Полетехніка» збільшилися у  4 рази. І це не збіг чи удача, а результат вивіреної політики з продажів, а також високий професіоналізм спеціалістів компанії. Ми впевнені у своїх пропозиціях, адже кожний продукт від Trimble ми спочатку тестуємо на своїх полях (у компанії  45 000 га землі), а вже потім, спираючись на свій досвід, пропонуємо гарантовану якісну пропозицію. Саме тому, нам довіряють аграрії всієї країни, і, коли перед ними постає задача запровадити системи точного землеробства від  Trimble, то вони обирають нас як найдосвідченіших дилерів України.  

Та виступали на конференції не тільки виробники техніки і дилери. Агрономи кількох господарств, та власники компаній ділилися своїм успішним досвідом користування системами точного землеробства із гостями заходу. Існує думка, що ці системи – це привілей великих господарств.

Однак,  представник фермерського господарства «Світанок» Микола Груздо, спростував цю тезу, і показав, що навіть на 3 000 га, економіка використання сучасних технологій значна, тож, навіть у  малих господарствах, доречно впроваджувати ці системи.

Від великих господарств та холдингів виступали представники «Кернел Трейд» та Компанії "Агрорегіон". Ці агрогіганти теж щороку показують позитивну динаміку з придбання систем від компанії Trimble. Вже скоро прийде час, коли кожна одиниця техніки буде працювати у сумісництві із новітніми системами від Trimble.

Тож, пропонуємо всім аграріям України, впроваджувати новітні системи Trimble у свої господарства: економити, та покращувати продуктивність роботи своєї техніки! Вдалих урожаїв.

 

З питань впровадження  систем точного землеробства "Trimble" у Вашому господарстві, просимо звертатися до Дмитра Граца, керівника напрямку «Системи точного землеробства», компанії «Полетехніка» за телефоном:  067 612 45 75