Новинки від New Holland 2017

  • Новинки від New Holland 2017
AE50 Awards представила 4 інновації від компанії New Holland Agriculture

New Holland Новинки 2017

4 очікувані в 2017 році новинки від New Holland 

AE50 Awards представила 4 інновації від компанії New Holland Agriculture, такі як:
 
1. Автоматизація IntelliBale™ ISOBUS Class 3 Tractor & Baler для New Holland Roll-Belt™ Series
Автоматизує комплексні функції управління трактора, завдяки чому зменшує стомлюваність оператора і споживання палива. Крім того, забезпечує прес-підбирач можливістю управління рухом трактора, обмоткою, виштовхуванням тюка і закриттям кришки багажника.
 
2. SmartTrax ™ із Flex Technology для флагманських комбайнів New Holland CR та CX 
Пропонує альтернативу тяговим шинам, що в свою чергу дозволить зменшити ущільнення грунту і поліпшити комфорт оператора.
 
3. Система вирівнювання CX / CR Everest 20 
Автономний комплект, який дозволяє використовувати комбайн не тільки в стандартних настройках, а так само застосовуючи оптимізований алгоритм сходження на вершину. Ця інновація забезпечить комфортну роботу оператору та збільшить збір врожаю.
 
4. Покращена гальмівна система T7 Heavy Duty 
Функціонал забезпечує зменшення навантаження, покладеного на трактор і на систему гальмування в процесі уповільнення або утримання швидкості, а так само при спуску по схилу.
 
 
[1] AE50 Awards list - список інновацій, що складається Американським товариством сільськогосподарських і біологічних інженерів (ASABE), мета списку - опублікувати 50 технологічно успішних інновацій в сфері сільського господарства.