NEW HOLLAND T6020 ОПТИМАЛЬНИЙ ВИБІР В СВОЄМУ КЛАСІ ТРАКТОРІВ!

  • NEW HOLLAND T6020 ОПТИМАЛЬНИЙ ВИБІР В СВОЄМУ КЛАСІ ТРАКТОРІВ!
Розробляючи трактори серії T6000, компанії New Holland вдалося створити формулу неперевершеної продуктивності, в якій поєдналися потужність та точність керування

Трактор Нью Холланд Т6020

ВІН ЗРОБИТЬ ВАМ УСЕ! ОПТИМАЛЬНИЙ ВИБІР В СВОЄМУ КЛАСІ ТРАКТОРІВ!

Розробляючи трактори серії T6000, компанії New Holland вдалося створити формулу неперевершеної продуктивності, в якій поєдналися потужність та точність керування з найвищими експлуатаційними оцінками від господарств.


ПО-СПРАВЖНЬОМУ УНІВЕРСАЛЬНИЙ!

Шукаєте трактор з найкращою на ринку енергооснащеністю? Трактор Т6020 відрізняє мала вага, винятковий баланс потужності та вантажопідйомності. Варто взяти до уваги неперевершену маневреність та простоту управління!

Трактор T6020 – це ідеальний вибір для господарств, що займаються рослинництвом та тваринництвом.


ПЕРЕКОНЛИВА ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ!

Навісна система моделей версії Delta оснащена механічною системою керування тяговим зусиллям і має вантажопідйомність до 6 332 кг. Телескопічні стабілізатори та опційні гнучкі або гакового типу наконечники тяг на всіх моделях T6020 дозволяють легко навішувати та змінювати агрегатоване обладнання.


ДВА НАСОСИ КРАЩЕ, НІЖ ОДИН

Гнучкість та непохитну потужність гідравлічної системи тракторів T6020 неможливо не оцінити. В той час, коли гідравлічні системи деяких тракторів залежать від одного насоса, у гідравлічній системі машин серії T6020 використовується два насоси. Це забезпечує кращу чутливість та можливість виконання кількох гідравлічних функцій одночасно, без втрати продуктивності.

Трактор Нью холланд Т6000

ПРОСТОТА МЕХАНІЧНОГО КЕРУВАННЯ ТЯГОВИМ ЗУСИЛЛЯМ

Моделі версій Delta оснащені простою механічною системою керування тяговим зусиллям (MDC), яка визначає його величину на нижній тязі для підтримання необхідного зусилля під час роботи в полі з навісним обладнанням. Моделі з MDC також мають зручну систему Lift-O-Matic™, призначену для швидкого підйому та опускання агрегату в необхідне положення простим натисканням кнопки. При поверненні агрегату в робоче положення, зберігається навіть налаштування тягового зусилля, що значно заощаджує час при розвороті на розворотній смузі.

 

ВВП З ПЛАВНИМ ЗАПУСКОМ

Вал відбору потужності оснащено електрогідравлічним механізмом плавного запуску, що підвищує рівень захисту агрегатованого обладнання в момент вмикання ВВП. Перемикач обертання ВВП за інерцією дозволяє вручну вимикати гальмо ВВП при роботі з високоінерційним агрегатованим обладнанням.

Трактора от ПОЛЕТЕХНИКИПОСИЛЕНА КОНСТРУКЦІЯ МОСТІВ

Ходові мости машини, незважаючи на легкість, мають міцну і витривалі конструкцію, що забезпечує неперевершені показники енергоозброєності агрегату.

 

ЯКІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ

Якість виробів, що випускаються, є пріоритетом підприємства New Holland в Базілдон, (Великобританія). Зверніть увагу на обробку інтер'єру кабіни трактора Т6020 останнього покоління. Для обробки використовуються стійкі високоякісні матеріали, що відповідають стандартам і допускам, прийнятим в автомобільній промисловості. Інтер'єр кабіни привабливий, зручний, ергономічний і розрахований на тривалу експлуатацію.

 

ОБЗОРНА ТА КОМФОРТАБЕЛЬНА КАБІНА

Перебуваючи всередині стандартної кабіни трактора Т6020 незалежно від її специфікації, ви відчуєте, що ця кабіна була створена саме для вас. Зверніть увагу на регулювання сидіння і рульової колонки. Всі основні органи управління на підлокітнику розміщені саме там, де ви хотіли їх бачити. У доповненні, бездоганний круговий огляд. Рівень шуму всередині значно знижений, що значно знижує стомлюваність під час роботи.Нью Холланд в работе