Ви лідер? Ваше місце у компанії номер 1!

  • Ви лідер? Ваше місце у компанії  номер 1!
Переваги роботи у компанії №1 України. Компанію обирають постачальники світових агрогігантів з виробництва найкращих зразків техніки

Аґрогалузь – найперспективніший напрямок розвитку України, що в майбутньому буде тільки збільшувати відсоткову участь у формуванні її бюджету. Тож і не дивно, що з року в рік компанії, які працюють у агрономії збільшують оберти. Не стала винятком у цьому загальному тренді і компанія «Полетехніка», яка у 2006 році була створена у Запоріжжі, а на сьогодні вже є всеукраїнською компанією, яка нараховує понад 500 співробітників. Звісно,- це не межа, останніми роками спостерігається просто-таки гіперзріст «Полетехніки», і, не дивлячись на складні державні процеси та війну, компанія, саме з 2013 року показує стабільний «гектарний» та «штатний» бум!

Компанія обрала свій шлях розвитку: не просто продавати техніку, а надавати українським виробникам комплексні рішення для ефективного виробництва сільгосппродукції, випробувані на своїх власних полях, що в кінцевому рахунку, дало можливість увійти у трійку ТОП компаній у своєму сегменті та продати більше 10 000 одиниць імпортної техніки від передових брендів, отримати більше 20 нагород, серед яких – престижна премія

«Імпортер року 2013».

Компанію обирають постачальники світових агрогігантів з виробництва найкращих зразків техніки:

Horsch ("Полетехніка" займає перше місце  у  світі по продажам ґрунтообробної та посівної техніки цієї ТМ); 

Trimble (У компанії "Полетехніка" - найкраща динаміка розвитку серед дилерів в Україні);

Berthoud (1 місце у світі з продажів причіпних та самохідних обприскувачів - теж міцно тримає наша компанія);  

Zaffrani (безумовний лідер з продажів сушарок в Україні - "Полетехніка");

Manitou (1 місце з продажів навантажувачів в Україні займає  компанія "Полетехніка");

Kverneland (лідируючі позиції з продажів плугів тримає компанія "Полетехніка");

New Holland (лідируючі позиції по продажам тракторів та комбайнів цієї ТМ займає компанія "Полетехніка", до того ж, компанія стояла у витоків впровадження торгівельної марки New Holland в Україні);

Kinze та багатьох інших.

Такі впевнені позиції компанія "Полетехніка" змогла зайняти завдяки злагодженій роботі всієї команди, та великому прагненню до перемоги! 

Крім того, компанія є безумовним лідером з продажів насіння Лімагрейн та Монсанто, а також  систем захисту рослин Basf. Аграрії всієї країни вже перевірили на своїх полях якість продуктів цих брендів та професіоналізм компанії "Полетехніка". 

Стабільний ріст компанії, формує постійний запит на пошук нових співробітників для здійснення головної мети – допомогти рідній державі у надскладні часи! Пошуком найкращих   фахівців  для працевлаштування у підрозділи компанії із різними напрямками діяльності, займається високопрофесійний відділ з персоналу, який очолює Рудченко Тетяна, вона розповість про переваги роботи у компанії №1 України.

На сьогодні, в компанії працює понад 500 чоловік, що, на вашу думку, є найпривабливішим для потенційного працівника у «Полетехніці»?

- По-перше, наша компанія приваблює лідерів, адже саме в нашій компанії можна зробити стрімку кар’єру. Нами створено всі умови для росту співробітника, для виявлення його потенціалу та формування постійного прагнення для самонавчання. Провідні фахівці проводять тренінги та семінари, передають свій безцінний  досвід новачкам. Тож для амбіційної людини тут є всі можливості для прояву себе.

По-друге, скільки компаній ви зможете знайти в межах України, які в умовах страшної кризи та війни показують позитивну динаміку продажів? А наша компанія не зупиняється ні на хвилину, росте сама і допомагає рости  своїм співробітникам. Жодна криза не страшна колективу, коли вона під захистом стабільної міцної компанії.

Як відомо, хороші продажі в агрогалузі – це здебільшого заслуга професійних фахівців, які індивідуально працюють із кожним клієнтом. Яким чином фахові спеціалісти мотивується у компанії «Полетехніка»?

- В нашій компанії розроблено унікальну систему мотивації співробітників: прозору та чесну. Тут  можна заробляти хороші гроші. Для тих, хто хоче працювати  і прагне досягти успіху – немає перешкод  досягненні стабільного високого заробітку в «Полетехніці». Та і заробляти продавцю нескладно, коли він продає техніку високої якості, яку, до того ж, тестують перед продажем на власних землях. Тож, впевненим у якості товар працівникам, треба тільки використовувати всі інструменти продажів які розроблено компанією.

Ще однією суттєвою перевагою для наших «продавців» - є величезна матеріальна база компанії. Ми не продаємо «повітря», у нас є можливість відвантажити техніку на наступний день після укладення договору, завдяки наявності власних складів та можливості зберігати на них нову техніку. Підрозділ компанії «Полетехніка сервіс» - проводить  фахові консультації,  якісний ремонт, і забезпечує стабільну поставку запчастин. А на власних сільгоспугіддях техніку тестують наші агрономи та інженери (у деяких випадках, як наприклад із посівним комплексом Horcsh Pronto 12 NT, нашим фахівцям доводиться навіть вносити зміни до конструкції агрегату за для покращення його роботи  в умовах роботи на українських землях). Тож продавець, спираючись на багаторічний досвід висококласних фахівців компанії, використовуючи всі можливості матеріальної бази, використовуючи всі професійні  інструменти надані компанією  – просто не може не отримати стабільний заробіток і не стати №1!

Та у нас працюють, звісно, не тільки продавці. Спектр пропонованих вакансій дуже широкий. Завірю вас, жоден працівник не залишиться непоміченим, якщо працює на благо компанії, розвивається та показує стабільні позитивні результати своєї роботи.

Ви можете описати портрет ідеального співробітника компанії «Полетехніка»?

Ідеальний співробітник - це особистість, яка має лідерські якості,  готова рости так само швидко, як росте наша компанія і прагне заробити 1 000 000 грн. у осяжному майбутньому!

Чим визначається професіоналізм в компанії?

- Найважливіше для стабільного розвитку нашої компанії - це команда. Команда професіоналів, в якій кожен розуміє свою роль, має мету і рухається до неї. Ми систематично розвиваємо наших співробітників. Для цього передбачено низку тренінгів для нових співробітників і системне навчання існуючих. Рівень оплати праці наших менеджерів один з найвищих у галузі, менеджер сам впливає на рівень доходу, також ми гарантуємо дотримання всіх гарантій згідно КЗпП, плюс додаткову мотивацію для успішних менеджерів. У нас є кістяк із співробітників, які працюють більш 5 ти років -  це наші мегапродавці, керуючі та наставники в одній особі, це наші супермени. Вони задають тон всій команді, мотивують своїм прикладом новачків  і на власному прикладі показують,  як за рік можна поміняти Таврію Славуту на Іnfiniti QX60

Що Ви можете порадити претендентам задля працевлаштування у компанії «Полетехніка»?

На сьогодні наша компанія у трійці ТОП-лідерів, а вже завтра - ми будемо №1 у своєму сегменті. Для цього у нас є все: інструменти, ресурси та найцінніше - кадровий потенціал. Агробізнес дуже привабливий для здобувачів, багато кандидатів з FMCG хочуть перейти в агросферу, але на сьогодні ми готові співпрацювати з кандидатами-продавцями, які мали досвід в продажах як мінімум В2В напрямку, це наш поріг. Ми готові співпрацювати тільки з кращими продавцями зі сфери В2В, або агробізнесу, завдання наших продавців тільки продавати, - у наших продавців багато помічників, які асистують по паралельних питаннях – телефонний зв’язок, документообіг, перевірка благонадійності клієнтів і т.п. Ми запрошуємо всіх охочих приєднуватися до команди професіоналів, та будувати кар’єру у компанії №1! Чекаємо на Вас, та бажаємо успіху.

 

Ліна Кравцова